Hand håller röd blomma.
AKTUELLT

Glad sommar och en härlig ledighet önskar vi på Amendo Tech

Med en solig midsommar i ryggen väntar nu en välförtjänt semester för det flesta av oss. Vi hoppas du får en underbar ledighet med tid för återhämtning, reflektion och att umgås med nära och kära. Här skickar vår CEO Johanna Hallenberg med några ord om sin första tid på Amendo Tech, vad som väntar oss framöver – och önskar er alla en riktigt härlig sommar.

 

Våren har som vanligt sprungit förbi och de mörka vintermånaderna har nu bytts ut mot ljusa sommarkvällar och (stundtals) solsken och värmande sol. Innan vi alla går mot sommarledigheter och midsommarfiranden vill jag skicka med er en liten sommarhälsning.

 

Jag är stolt och glad över att få skriva till er som ny CEO för Amendo Tech. Det har varit ett par händelserika och intensiva första veckor. Men välkomnandet jag har fått har varit otroligt! Jag är tacksam för det förtroende ni har givit oss på Amendo Tech sedan start och för alla de spännande projekt och tillsättningar vi har fått möjligheten att vara en del av. Samarbetet med er, alla våra fantastiska kunder, konsulter och kandidater, är det som har byggt Amendo Tech och drivit oss framåt. Jag ser fram emot många fler samarbeten och att arbeta tillsammans på vår fortsatta tillväxtresa!

Med hösten kommer nya möjligheter och utmaningar. Vi på Amendo Tech står redo att möta dem med samma engagemang och nyfikenhet som alltid. Jag ser verkligen fram emot att få träffa er alla och diskutera hur vi kan fortsätta utvecklas tillsammans på er digitala resa och hur vi kan förse er med morgondagens kompetens.

 

Men innan vi tar oss an höstens utmaningar, vill jag önska er en riktigt härlig sommar. Jag hoppas ni får tid till att njuta av sol, bad, jordgubbar i mängder och kanske viktigast av allt – tid för att ladda batterierna och koppla bort för en stund.

 

Med varma hälsningar,
Johanna Hallenberg, CEO Amendo Tech

 

Psst! Jag och mina kollegor på Amendo Tech finns tillgängliga under hela sommaren. Oavsett om du behöver vår hjälp med att planera höstens behov eller akut lösa sommarens semesterpussel, finns vi här för dig. Hör av dig till mig på johanna.hallenberg@amendotech.se så pratar vi vidare. Missa inte heller att följa Amendo Tech på Linkedin för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna, händelserna och trenderna om oss och vår bransch.