Man ler iklädd blå tröja mot blå bakgrund
OM AMENDO TECH

Det självklara konsult- och rekryteringsföretaget

Tillsammans vill vi forma framtiden. 

KONTAKTA OSS

Låt oss prata vidare!

Kontakta oss så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Att det råder kompetensbrist är ingen nyhet. Inte heller att både tekniken och transformationen är ett måste för att som bolag vara relevant i framtiden. Vi vet att morgondagens teknik formas i mötet mellan verksamhetens behov och den mänskliga kompetensen. Kompetens som bor, växer och utvecklas i oss människor. Gör vi varandra bättre skapar vi också nya och bättre förutsättningar för vår gemensamma framtid. Vi kallar det digital excellence.

 

Amendo Tech är grundat för att skapa ett dynamiskt möte mellan människor, organisationer, affär och teknik som för oss framåt – i en hiskelig fart och med kraftfull energi. Vi drivs av det entreprenöriella i att vi alla bidrar till helheten. Det är också därför du som kund eller kollega inte är ensam. Vi löser knutarna tillsammans.

 

Varje dag i 20 år har Amendo Group stöttat företag och organisationer med kompetens. Vi har därmed också hjälpt människor att hitta nästa steg i karriären och sin egen utveckling. Det är ett ärofyllt och värdefullt arbete och i ett större perspektiv ett viktigt bidrag till vår omvärlds fortsatta hållbara utveckling.

 

En del av Amendo Group

Amendo Tech är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Amendo Bemanning & Rekrytering och Lagotto Executive Search & Interim. Tillsammans med våra systerbolag möter vi behov som sträcker sig över många funktioner i din organisation.

 

Vår gemensamma vision är att utveckla världen med kompetens. Det uppnår vi genom att arbeta nära våra kunder och kandidater, vara nyfikna och hela tiden vilja framåt.

 

Besök gärna Amendos och Lagottos webbplatser.

Bli en del av vårt nätverk

För att skapa fantastiska lösningar behöver vi fantastiska människor. Vi älskar det vi gör och varje dag utvecklas vi som människor – och i vår kompetens. Tillsammans gör vi skillnad och är drivande i den digitala transformationen.

 

Häng på och bli en del av vår gemensamma framtid, connecta med oss på vår karriärsida!

Färgglad vägg, Kontakta oss, Amendo Tech

”Med sikte på en hållbar värld levererar vi konkreta resultat och kompetens idag som leder mot den framtid vi alla drömmer om.”

AnnSofie & Hanna, Partners Amendo Tech