Man ler iklädd blå tröja mot blå bakgrund
OM AMENDO TECH

Det självklara search-, rekryterings- och managementbolaget

Tillsammans vill vi forma framtiden. 

KONTAKTA OSS

Låt oss prata vidare!

Kontakta oss så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

En hel-techande partner

 

Amendo Tech är grundat för att skapa ett dynamiskt möte mellan människor, organisationer, affär och teknik som för oss framåt – i en hiskelig fart och med kraftfull energi. Vi drivs av det entreprenöriella i att vi alla bidrar till helheten. Det är också därför du som kund eller kollega inte är ensam. Vi löser knutarna tillsammans.

 

Varje dag i 20 år har Amendo Group stöttat företag och organisationer med kompetens. Vi har därmed också hjälpt människor att hitta nästa steg i karriären och sin egen utveckling. Det är ett ärofyllt och värdefullt arbete och i ett större perspektiv ett viktigt bidrag till vår omvärlds fortsatta hållbara utveckling.

 

Skylt-this must be the place

En del av Amendo Group

 

Amendo Tech är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Amendo Bemanning & Rekrytering och Lagotto Executive Search & Interim. Tillsammans med våra systerbolag möter vi behov som sträcker sig över många funktioner i din organisation.


Vår gemensamma vision är att utveckla världen med kompetens. Det uppnår vi genom att arbeta nära våra kunder och kandidater, vara nyfikna och hela tiden vilja framåt.

Tjej ler och arbetar vid bord

Bli en del av vårt nätverk

 

För att skapa fantastiska lösningar behöver vi fantastiska människor. Vi älskar det vi gör och varje dag utvecklas vi som människor – och i vår kompetens. Tillsammans gör vi skillnad och är drivande i den digitala transformationen.

 

Häng på och bli en del av vår gemensamma framtid, connecta med oss på vår karriärsida!

Blått parkeringshus.

Tech om vi fick snacka!

Vi vill alltid höra om hur vi kan hjälpa dig med ditt kompetensbehov. Hör av dig till oss så pratar vi vidare.

KONTAKTA OSS