Fyra personer har möte i mötesrum
MÄNNISKORNA DU ÄLSKAR ATT JOBBA MED

IT-rekrytering & Executive Search

Snabb, personlig och sömlös process.
Vad kan en rekrytering på 3-4 veckor betyda för er?

 

 

KONTAKTA OSS

Låt oss prata vidare!

 

Kontakta oss så hör vi av oss så snart som möjligt.

För vår gemensamma framtid

 

Att det råder kompetensbrist är ingen nyhet. Inte heller att både tekniken och transformationen är ett måste för att som bolag vara relevant i framtiden. Vi vet att morgondagens teknik formas i mötet mellan verksamhetens behov och den mänskliga kompetensen. Kompetens som bor, växer och utvecklas i oss människor. Gör vi varandra bättre skapar vi också nya och bättre förutsättningar för vår gemensamma framtid.

REKRYTERA? VI HJÄLPER DIG!

 

Behöver du rekrytera erfaren kompetens inom IT/tech? Tack vare vårt breda och upparbetade nätverk av kandidater samt gedigna erfarenhet av hela rekryteringsprocessen, är vi en stark och trygg partner som kan lösa ditt kompetensbehov.

 

KONTAKTA OSS

EXECUTIVE SEARCH

 

Genom vår executive search-process får du som kund tillgång till vårt ständigt relevanta nätverk av kandidater på alla nivåer. Genom det mänskliga mötet, en smidigt digitaliserad process och stor kandidatkännedom hjälper vi dig att hitta rätt.

 

Hör av dig till oss så berättar vi mer om vår executive search-process.

 

KONTAKTA OSS

 

Vår nya kollega och de kandidater som var i processen bekräftar vår bild av ett personligt engagemang och tät transparent kommunikation - vilket är något vi verkligen värdesätter.

Pernilla Ljungdahl, COO

Både vi, vår nya kollega och de kandidater som var med i processen upplevde ett personligt engagemang, transparens och tät dialog i rekryteringsprocessen. Amendo Tech har verkligen förstått vad vi värdesätter.

Johanna Montalvo, Chef verksamhetsutveckling & HR

Exempel på roller vi jobbar med

Head of IT, Chief Product Owner, Product Owner, Agil Projektledare

UX Designer, UI Designer, Marketing Tech Lead

Frontendutvecklare,
Fullstackutvecklare.net,
Fullstackutvecklare Java,
Backend.net, Backend Java

Technical Account Manager, Incident Manager, Release Manager, Informationssäkerhetsspecialist

Business Intelligence Utvecklare,
Data Warehouse Utvecklare,
IT Arkitekt,
Systemförvaltare,
Systemutvecklare

Person hoppar i vattenpöl

Amendo Techs agila och kompetensbaserade rekryteringsprocess

Amendo Techs process för executive search och rekrytering är en kombination av det mänskliga mötet och en smidigt digitaliserad process. Vi arbetar kompetensbaserat för att säkerställa ett hållbart, objektivt och fördomsfritt urval som främjar inkludering och mångfald. Behoven, kompetensen och människan står i centrum.

 

Vår process är skalbar för att passa alla olika typer av behov och vi arbetar i ett nära partnerskap med dig som kund för att få och bibehålla förståelse för både möjligheter och utmaningar som möjligt.

 

Klicka på symbolerna nedan för att läsa mer om vår process och de olika stegen vi tillsammans tar för att hitta din nästa medarbetare.

Kravprofil

Med fokus på ert kompetensbehov skapar vi tillsammans en kravprofil. Förutom kompetens fångar vi upp både möjligheter och utmaningar i rollen. Vi tar en aktiv rådgivande roll och kravprofilen är vårt gemensamma styrdokument genom hela processen.

Kartläggning & search

Branscher och bolag där er kommande medarbetare kan finnas kartläggs. Annonstext formeras om vi kommit överens om annonsering. Vi nyttjar aktivt vårt nätverk och databaser för att hitta rätt kandidater.

Long list

Vi kontaktar och bearbetar en stor bas av kandidater med rätt profiler och säkerställer intresse samt presenterar tjänsten. Detta urval utgår alltid från kravprofilen.

Tester

Kandidaterna får genomföra både ett logiskt test och ett personlighetstester utifrån de behov som finns och våra rekommendationer. Vi använder oss av Alvalabs i våra processer.

Presentation short list

Utifrån ett första urval väljer vi ut de bäst lämpade kandidaterna och håller intervjuer med grund i samma frågor till alla kandidater för ett kompetensbaserat underlag som matchar er profil.

Kundintervju

Ni väljer ut de kandidater ni vill träffa för intervjuer. Vi tar hand om all administration och bokar möten samt håller en nära dialog med kandidaterna för att löpande stämma av intresse och svara på eventuella frågor.

Bakgrundskontroll

Vi gör alltid bakgrundskontroll och referenstagning med minst tre referenser.

Skulle ni önska en mer omfattande säkerhetskontroll har vi ett samarbete med externa säkerhetsbolag som erbjuder bakgrundskontroller på olika nivåer.

Avslut

Vi vill att ni och er nya medarbetare tillsammans ska gå i mål så smidigt som möjligt. Vi hjälper gärna till med avslut och kontrakt för att ge er och kandidaten bästa förutsättningar för en lyckad start!

Vi erbjuder även hjälp med press, kommunikation, preboarding och onboarding om önskemål finns.

Uppföljning

Efter genomförd rekrytering följer vi upp med rekryterande chef samt kandidat för att stämma av process och resultat levt upp till förväntningarna.

Kaffekoppar i cirkel på runt bord, Amendo Tech

Vi känner din nästa CTO. Hör av dig om du vill ta en kaffe och prata vidare.

Kontakta oss