MÄNNISKORNA DU ÄLSKAR ATT JOBBA MED

IT-rekrytering & executive search

Snabb, personlig och sömlös process.
Vad kan en rekrytering på 3-4 veckor betyda för er?

 

 

KONTAKTA OSS

Låt oss prata vidare!

 

Kontakta oss så hör vi av oss så snart som möjligt.

För vår gemensamma framtid

 

Att det råder kompetensbrist är ingen nyhet. Inte heller att både tekniken och transformationen är avgörande för att som bolag fortsätta vara relevant – idag och i framtiden. På Amendo Tech vet vi att morgondagens teknik formas i mötet mellan verksamhetens behov och den mänskliga kompetensen. Kompetens som bor, växer och utvecklas i oss människor. Gör vi varandra bättre skapar vi också nya och bättre förutsättningar för vår gemensamma framtid.

Dags att rekrytera? Amendo Tech hjälper dig

 

Behöver du rekrytera erfaren kompetens inom IT/tech? Tack vare vårt breda och upparbetade nätverk av kandidater samt gedigna erfarenhet av hela rekryteringsprocessen, är vi en stark och trygg partner som kan lösa ditt kompetensbehov.

 

KONTAKTA OSS

Businessmöte mellan två personer.

Executive Search

 

Genom vår executive searchprocess får du som kund tillgång till vårt gedigna nätverk av kandidater på alla nivåer. Genom det mänskliga mötet, en smidigt digitaliserad process och stor kandidatkännedom hjälper vi dig att hitta rätt.

 

LÄS MER OM EXECUTIVE SEARCH

Våra kunder om Amendo Tech

 

Vi är glada över alla spännande kunder vi har fått möjligheten och förtroendet att arbeta med. Här kan du läsa om vad några av våra kunder säger om Amendo Tech – och hur de har upplevt vårt samarbete.

Vår nya kollega och de kandidater som var i processen bekräftar vår bild av ett personligt engagemang och tät transparent kommunikation - vilket är något vi verkligen värdesätter.

Pernilla Ljungdahl, COO

Att samarbeta med en engagerad och professionell rekryteringspartner som Amendo Tech har varit magiskt på många olika sätt. Samarbetet har präglats av en öppen och inspirerande dialog samt ett snabbfotat och lösningsfokuserat arbetssätt. Därtill imponerar Amendo Tech med sin genuina kännedom om marknaden och breda nätverk.

Mia Björk, Head of HR

Genom genuint engagemang, nyfikenhet och tät dialog fick Amendo Tech snabbt en förståelse för vårt kompetensbehov. Vi upplevde en snabb, kvalitetssäker och pricksäker rekryteringsprocess.

Johanna Montalvo, Chef verksamhetsutveckling & HR

”Samarbetet har präglats av en öppen och inspirerande dialog och ett snabbfotat och lösningsfokuserat arbetssätt. Därtill imponerar Amendo Tech med sin genuina kännedom om marknaden och breda nätverk. Kvaliteten på de slutkandidater som vi träffade har jag inte upplevt tidigare.”

 

Mia Björk, Head of HR, Invidem

Exempel på roller vi jobbar med

Head of IT, Chief Product Owner, Product Owner, agil projektledare

Frontendutvecklare,
Fullstackutvecklare.net,
Fullstackutvecklare Java,
Backend.net, Backend Java

Business Intelligence-utvecklare,
Data Warehouse-utvecklare,
IT-arkitekt,
systemförvaltare,
systemutvecklare

Technical Account Manager, Incident Manager, Release Manager, informations- säkerhetsspecialist

UX-designer, UI-designer,
Marketing Tech Lead

Amendo Techs agila och kompetensbaserade rekryteringsprocess

 

Amendo Techs process för executive search och rekrytering är en kombination av det mänskliga mötet och en smidigt digitaliserad process. Vi arbetar kompetensbaserat för att säkerställa ett hållbart, objektivt och fördomsfritt urval som främjar inkludering och mångfald. Behoven, kompetensen och människan står i centrum.

 

Vår process är skalbar för att passa alla olika typer av behov och vi arbetar i nära partnerskap med dig som kund för att få en så genuin förståelse som möjligt för dina möjligheter och utmaningar.

 

Klicka på symbolerna nedan för att läsa mer om vår process och de olika stegen vi tillsammans tar för att hitta din nästa medarbetare.

Beställning & kravprofil

Med fokus på ert kompetensbehov skapar vi tillsammans en kravprofil. Förutom kompetens fångar vi upp både möjligheter och utmaningar i rollen. Vi tar en aktiv rådgivande roll och kravprofilen är vårt gemensamma styrdokument genom hela processen. Vi skapar även en gemensam tidplan för rekryteringen.

Annonsering, kartläggning & search

Branscher och bolag där er kommande medarbetare kan finnas kartläggs. Annonstext formeras och godkänns. Annonseringen går brett, i sociala medier, i klassiska medier och självklart i de kanaler där kandidaterna trivs. Vi nyttjar aktivt vårt nätverk, våra databaser och självklart search för att hitta rätt kandidater. Kompetensbristen är stor och vi är därför aktiva i att informera, samtala, motivera och coacha kandidaterna.

Long list

Vi kontaktar och bearbetar en stor bas av kandidater med rätt profiler och säkerställer intresse samt presenterar tjänsten. Detta urval utgår alltid från kravprofilen.

Tester & intervju

Kandidaterna får genomföra både ett logiskt test och ett personlighetstest utifrån de behov som finns och våra rekommendationer. Vi använder oss av Alva Labs i våra processer. ​

Testerna ger oss, förutom ett underlag för urval, kvalitativa dialoger i djupintervju. Intervjuprocessen är kompetensbaserad.

Kandidatpresentation & bedömning

Utifrån ett gediget urval väljer vi ut de bäst lämpade kandidaterna. Dessa presenteras för dig som kund både muntligt och skriftligt med fokus på kompetens, profil, motivationsfaktorer samt en rekommendation.

Beslutsprocess & kundintervju

Ni väljer ut de kandidater ni vill träffa för intervju. Vi tar hand om all administration och bokar möten samt håller en kontinuerlig dialog med kandidaterna för att löpande stämma av intresse och svara på eventuella frågor.

Referens & bakgrundskontroll

Vi gör alltid bakgrundskontroll och referenstagning. Skulle ni önska en mer omfattande säkerhetskontroll har vi ett samarbete med externa säkerhetsbolag som erbjuder bakgrundskontroller på olika nivåer.

Avslut

Vi vill att ni och er nya medarbetare tillsammans ska gå i mål så smidigt som möjligt. Vi hjälper gärna till med avslut och kontrakt för att ge er och kandidaten bästa förutsättningar för en lyckad start!

Vi erbjuder även hjälp med press, kommunikation, preboarding och onboarding om önskemål finns.

Uppföljning

Efter genomförd rekrytering följer vi upp med rekryterande chef samt kandidat för att stämma av att process och resultat levt upp till förväntningarna.

Kaffekoppar i cirkel på runt bord, Amendo Tech

Vi känner din nästa CTO. Hör av dig om du vill ta en kaffe och prata vidare.

Kontakta oss