Affärskvinna arbetar vid dator.
MÄNNISKORNA DU ÄLSKAR ATT JOBBA MED

Interim Management

Interima ledare och specialister inom tech, IT och digital utveckling som förenklar och förbättrar din verksamhet.

KONTAKTA OSS

Låt oss prata vidare!

 

Kontakta oss så hör vi av oss så snart som möjligt.

Interim management – en flexibel och effektiv lösning

 

Interim management är en flexibel och effektiv lösning vid plötsligt uppstått behov av kompetens på specialist- och ledarskapsnivå. Genom att hyra in en erfaren interimschef kan du snabbt säkerställa rätt ledarskap och avlastning för att nå uppsatta resultat och mål.

 

 

En engagerad och trygg partner

 

Amendo Tech hjälper dig att hitta människorna du älskar att jobba med! Genom att arbeta nära er organisation och förstå era mål och kultur kan vi matcha er med en interimschef som med sin erfarenhet och kompetens inom tech, IT och digital utveckling kan bidra till er verksamhet på nolltid.

 

 

KONTAKTA OSS

Affärskvinna i glasögon framför dator.

VAD ÄR INTERIM MANAGEMENT?

 

När du har ett tillfälligt behov av en erfaren ledare eller specialist är interim management den bästa lösningen. Det kan vara vid en övergångsperiod mellan chefer, vid en förändring eller omstrukturering av organisationen – eller vid behov av specifik kompetens för att hantera en särskild utmaning eller ett projekt. Uppdraget är tidsbegränsat, och när det är slut går interimskonsulten vidare till nya uppdrag.

Glasögon på böcker.

ATT ANLITA EN INTERIMSCHEF

 

En interimschef är en erfaren ledare som med sin gedigna erfarenhet och specialistkompetens snabbt kan sätta sig in i såväl verksamheten som situationen. Därav minskar konsultens startsträcka och du som kund kan förvänta dig snabba beslut som driver verksamheten framåt.

Man i glasögon tittar ut genom fönster.

FÖRDELAR MED INTERIM MANAGEMENT

 

Efterfrågan på interimschefer fortsätter att öka. Inte minst till följd av en högre förändringstakt i näringslivet vilket ställer krav på att hänga med i utvecklingen för att som bolag fortsätta vara relevant – idag och i framtiden. Genom en interimslösning får ni som organisation tillgång till en trygg och säker källa av kunskap och erfarenhet. En interimskonsult kan bidra med nya perspektiv, strategier och arbetssätt baserat på tidigare erfarenheter. Dessutom kan interimskonsulten fungera som en mentor eller coach för befintliga medarbetare – och bidra till att stärka din organisations interna kapacitet.

Våra kunder om Amendo Tech

 

Vi är glada över alla spännande kunder vi har fått möjligheten och förtroendet att arbeta med. Här kan du läsa om vad några av våra kunder säger om Amendo Tech – och hur de har upplevt vårt samarbete.

”Tack vare tidigare framgångsrika samarbeten var Amendo Tech ett självklart val vid vårt uppstådda konsultbehov. Utifrån våra förväntningar på erfarenhet, kompetens och personlighet presenterade Amendo Tech en konsult som mötte vårt behov.”

 

Johanna Montalvo, Chef verksamhetsutveckling & HR, Akademikerförsäkring

Exempel på roller vi jobbar med

Agila coacher, Product Owners, projektledare, IT-projektledare, Scrum Masters, kravledare, Change Managers, transformationsledare,
Team Lead och verksamhetsutvecklare.

Business Intelligence-utvecklare, Data Warehouse-utvecklare, Master Data Speciallists, Data Analysts, ETL-utvecklare och Data Visualisers.

Webbutvecklare,
Marketing Automation
Specialists, webbredaktörer, webbanalytiker, roller inom UX/UI och specialister inom digital utveckling.

Fler tjänster

 

Läs mer om vårt konsulterbjudande – och hur vi arbetar med rekrytering och executive search.

Kvinna pratar i telefon i soffa.

Tech om vi fick snacka! Hör av dig.

Kontakta oss