Kvinna blåser confetti
AKTUELLT

Amendo Tech 1 år – tack för en fantastisk kväll!

Den 8:e februari fyllde Amendo Tech 1 år. Det firades tillsammans med kunder, konsulter, kandidater och personer från vårt nätverk – människorna vi älskar att jobba med. Kvällen bjöd på många härliga skratt, kunskapsutbyte och dialoger samt spännande och viktiga samtal om bland annat teknik, data och framtidens tech-kompetens.

På plats i Amendo Techs kontorslokaler samlades fantastiska människor för att tillsammans fira vår 1-årsdag. Under kvällen hölls också runda bord-samtal med Mattias Forsberg, CIO på Futur Pension, och Cecilia Lindvall, CPO på Dustin, i spetsen. Under samtalen diskuterades möjligheterna med att arbeta datadrivet, hur vi idag kan börja förbereda oss för framtiden – och hur vi bör agera för att säkra rätt tech-kompetens.

 

Människor, teknik och affär

Spännande samtal fördes om bland annat vikten av personifiering. Att skapa ett personligt erbjudande som träffar rätt i både hjärta och hjärna. Vidare berördes AI, och att möjligheten med artificiell intelligens bör nyttjas bredare och bredare för att uppnå maximal effekt både idag och i framtiden. Vi är överens om att de bästa resultaten skapas genom kombination mellan teknik och människa – där problemlösning kommer bli en allt viktigare kompetens. Vi behöver vara modiga och ta emot det som är okänt, våga utnyttja tekniken för att göra oss bättre och tillsammans hitta lösningar för att skapa värde.

 

AnnSofie och Hanna, partners på Amendo Tech, är mycket nöjda med kvällen.

– Svaret på varför vi ville fira vår 1-årsdag blev givet när vi tillslut satte oss ner och bara njöt av sorlet i rummet. Med personliga reflektioner, kunskapsdelande och nätverkande som fortsatte långt efter att snittarna tagit slut, konstaterade vi att vår ettåring bidrar till så mycket mer än bara tech-kompetens. Vårt motto ”Resultat skapas av människor du älskar att jobba med” blev på riktigt. Nu känner vi oss taggade att fortsätta bjuda in fler till Amendo Techs resa, säger AnnSofie och Hanna.

 

Stort tack till dig som kom!

Vi sammanfattar vår 1-årsdag som en kväll fylld av kunskapsutbyte, nya insikter, spännande diskussioner och inte minst trevligt sällskap. Stort tack till dig som kom och förgyllde vår kväll. 

 

Här kan du lyssna in till en sammanfattning av samtalen.