Kvinna står på salong och håller i telefon.
MÄNNISKORNA DU ÄLSKAR ATT JOBBA MED

CIO - Chief Information Officer

Amendo Tech erbjuder konsultlösningar och rekrytering av Chief Information Officers. Med stor erfarenhet inom rekrytering och interim management är vi din trygga och engagerade kompetenspartner för ditt behov. Vi hjälper dig att rekrytera rätt CIO för framtiden.

KONTAKTA OSS

Låt oss prata vidare!

 

Kontakta oss så hör vi av oss så snart som möjligt.

CIO – en viktig nyckelspelare

 

En Chief Information Officer har en viktig uppgift i att maximera affärsnyttan i ett företags IT-funktion. Att ta fram nya processer, implementera nya IT-lösningar och att effektivisera samt utveckla IT-organisationen i stort är vanliga ansvarsområden för en CIO. Med ett digitalt landskap i ständig förändring krävs även en god förståelse för ny teknik samt ett öra mot rälsen för att lyssna in till aktuella trender inom IT som kan gynna företaget framåt.

Man arbetar vid skrivbord.

REKRYTERING AV CIO – RÄTT SPECIALISTKOMPETENS FÖR DITT BOLAG

 

Vi förstår vikten av att hitta en Chief Information Officer som förstår den digitala utvecklingen och er affär. Vi vet också hur viktig kompetensen är för att nå bra resultat – och att rekrytering av specialistkompetens inom IT kräver en pricksäker matchning på många plan. Amendo Tech har gedigen kunskap om vad rollen som CIO innebär. Vi arbetar med search i vår rekryteringsprocess för att nå det mest träffsäkra resultatet, och tack vare vårt breda nätverk och unika branschkännedom når vi ut till precis rätt kompetens för ditt behov.

Korthårig kvinna i profil.

INTERIM CIO – EN FLEXIBEL OCH EFFEKTIV LÖSNING

 

Att ta in en interimskonsult är en flexibel och effektiv lösning när verksamheten behöver omgående förstärkning på management- eller specialistnivå. Det kan vara vid organisationsförändringar, arbetstoppar eller som en tillfällig lösning under en rekryteringsprocess. Det kan också vara en passande lösning för att få in nya perspektiv och idéer i verksamheten. Genom Amendo Techs erbjudande interim management hjälper vi dig att hitta rätt Chief Information Officer som med sin specialistkompetens förenklar, förbättrar och driver utvecklingen framåt inom din organisation – samt bidrar till att verksamheten uppnår uppsatta mål.

Hitta din nästa Chief Information Officer, CIO, via Amendo Tech

 

Oavsett om du är i behov av en tillfällig eller långsiktig lösning står Amendo Tech redo att hjälpa dig med att hitta rätt kompetens utefter ditt specifika behov. Varmt välkommen att kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig med rekrytering och interimslösningar av en CIO.

 

KONTAKTA OSS

Med Amendo Tech får du:

En trygg och engagerad partner med djup förståelse för din affär och verksamhet. Genom vår gedigna branschkännedom och expertis av att rekrytera och tillsätta tekniska roller möter vi dig där du är, och tar dig dit du vill!

Tillgång till vårt breda och upparbetade nätverk av kandidater, konsulter och interima ledare med specialistkompetens inom tech, IT och digital utveckling – redo att driva förändring och skapa resultat där du behöver det som mest.

En kompetensbaserad, fördomsfri, agil och datadriven rekryteringsprocess med människan i centrum. Vår process är skalbar för att passa just ditt unika behov – och vi arbetar i nära partnerskap med dig som kund för att bilda oss en genuin förståelse för just dina möjligheter och utmaningar.

Glad man mor grön bakgrund.

Söker du en ny spännande karriärmöjlighet som CIO? På Amendo Tech arbeta vi med några av landets mest attraktiva bolag. Oavsett om du vill bli vår konsultkollega eller söker en fast position har vi rätt utmaning för dig. Välkommen in till vår karriärsida för att se vilka karriärmöjligheter vi har tillgängliga just nu.

 

career.amendotech.se

Våra tjänster

 

Läs mer om vårt konsulterbjudande och interim management – och hur vi arbetar med rekrytering och executive search.

Abstrakt bild på tappa.

Vi känner din nästa CIO. Hör av dig så tar vi en kaffe och pratar vidare.

KONTAKTA OSS