Businessman arbetar vid dator på café.
MÄNNISKORNA DU ÄLSKAR ATT JOBBA MED

CTO - Chief Technology Officer

Vi på Amendo Tech hjälper dig att rekrytera din nästa CTO. Genom vårt erbjudande interim management står vi även redo att hjälpa dig med flexibla och effektiva interimslösningar. Med lång erfarenhet av att rekrytera tekniska roller är vi en trygg och engagerad partner för ditt kompetensbehov.

KONTAKTA OSS

Låt oss prata vidare!

 

Kontakta oss så hör vi av oss så snart som möjligt.

Möjligheterna är oändliga med rätt strategisk och teknisk kompetens i bolaget. En kompetens som omformulerar bolagets affärsutvecklingsstrategier till tekniska lösningar tillsammans med sitt team. Ett sätt att säkerställa en effektiv och framåtriktad digital utveckling av ditt företag är att rekrytera en skicklig Chief Technology Officer. En CTO som är ansvarig för att leda och utveckla den tekniska miljön och därför kommer att spela en avgörande roll i att fatta rätt strategiska beslut för att påverka och driva er affär framåt.

 

CTO – en viktig nyckelspelare

 

CTO är en nyckelfigur inom modern digital utveckling och bör alltid samarbeta nära VD/CEO, ledningsgrupp och andra viktiga stakeholders i syfte att forma framgångsrika tekniska lösningar och innovativa produkter. Med sin tekniska kompetens och ofta tidigare erfarenhet inom systemutveckling, projektledning och produktägarskap kan en CTO guida organisationen mot att skapa en modern, hållbar och framåtriktad teknisk miljö – och erbjuda ännu mer enastående lösningar till kunderna.

Ledare framför team.

REKRYTERA EN CTO GENOM AMENDO TECH

 

När du rekryterar en chef genom oss på Amendo Tech får du en ledare som har fokus på den digitala affären och förändringsarbete. Det kan till exempel handla om att bygga en agil kultur med självstyrande team där alla skapar kundvärde, eller bygga upp ett analytics team. Att vi dessutom arbetar med en objektiv och datadriven rekryteringsupplevelse ökar förutsättningarna för mångfald och därigenom innovation vilket är av yttersta vikt, särskilt när det gäller ledande roller inom IT.

Businessman arbetar vid skrivbord på kontor.

INTERIM CTO – EN FLEXIBEL OCH EFFEKTIV LÖSNING

 

Vi på Amendo Tech kan även hjälpa dig med en interimslösning av en CTO. Interim management är en flexibel och effektiv lösning vid plötsligt uppstått behov av kompetens på specialist- och ledarskapsnivå. Genom att hyra in en erfaren interimschef kan du snabbt säkerställa rätt ledarskap och avlastning för att nå uppsatta resultat och mål.

Möjligheter och fördelar

 

Utöver den tekniska expertisen, är det avgörande att en CTO har förmågan att arbeta med människor och skapa värde. Genom ett starkt ledarskap där både teknik, människa och affär står i fokus kommer en engagerad CTO kunna attrahera och behålla talanger samt utveckla individernas och teamets potential. Detta skapar i sin tur en miljö med stora möjligheter till både lönsamhet och tillväxt.

 

Erfarenhet och kompetens

 

En CTO bör självklart vara väl insatt i den senaste digitala utvecklingen och teknikens framsteg. Detta inkluderar kunskap om artificiell intelligens, maskininlärning, molntjänster och andra moderna verktyg. Genom att hålla sig uppdaterad om den digitala utvecklingen på marknaden kan en CTO identifiera och dra nytta av nya möjligheter för att skapa konkurrensfördelar och förbättra kundupplevelsen för era kunder.

Med Amendo Tech får du:

USP 1

Tillgång till vårt breda och upparbetade nätverk av kandidater, konsulter och interima ledare med specialistkompetens inom tech, IT och digital utveckling – redo att driva förändring och skapa resultat där du behöver det som mest.

USP 2

Amendo Tech.

Söker du en ny spännande karriärmöjlighet som CTO? På Amendo Tech arbeta vi med några av landets mest attraktiva bolag. Oavsett om du vill bli vår konsultkollega eller söker en fast position har vi rätt utmaning för dig. Välkommen in till vår karriärsida för att se vilka karriärmöjligheter vi har tillgängliga just nu.

 

career.amendotech.se

Våra tjänster

 

Läs mer om vårt konsulterbjudande och interim management – och hur vi arbetar med rekrytering och executive search.

Blåa kaffekoppar.

Vi känner din nästa CTO. Hör av dig så tar vi en kaffe och pratar vidare.

KONTAKTA OSS