Julgranskulor.
AKTUELLT

God Jul och Gott Nytt År

Vilket härligt första år vi har haft. Vi på Amendo Tech vill tacka alla våra fantastiska kunder, konsulter, kandidater och vårt stora nätverk för ett händelserikt och bra 2022. Här skickar vi med en julhälsning – och önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år!

 

2022 har verkligen varit ett händelserikt år. Vi har fått förtroendet att tillsätta våra fantastiska konsulter i en mängd olika specialistroller:

 

Head of IT
Chief Product Owner, Product Owner
Projektledare, Informationssäkerhetsspecialist
UX Designer, UI Designer
Marketing Tech Lead
Systemförvaltare
Business Intelligenceutvecklare
Technical Account Manager, Release Manager, Incident Manager
Frontendutvecklare, Fullstackutvecklare, Backendutvecklare

Det har vi gjort tillsammans med såväl befintliga som nya kunder. 2022 har landat i många nya relationer och samarbeten med företag inom bank, finans, försäkring, retail och industri. Det är vi otroligt glada över!

 

Vi har träffat och intervjuat flera hundra kandidater och konsulter som vill bli en del av vårt nätverk – och som vill komma ut och göra skillnad hos just er. Men det är bara det näst bästa. För vår ambition är att vara ”Människorna du älskar att arbeta med”. Därför blir vi extra varma i hjärtat när vi får höra att de skickliga konsulterna och kandidaterna ni träffar ger er den känslan.

 

Vi ser fram emot ett nytt spännande år tillsammans med er. Men först vill vi önska er en härlig julledighet – och en riktigt god jul och ett gott nytt år. Ta hand om er!

 

Varma hälsningar,
teamet på Amendo Tech