Johanna Hallenberg, ny CEO på Amendo Tech.
AKTUELLT

Johanna Hallenberg – ny CEO på Amendo Tech

Vi kan stolt meddela att Johanna Hallenberg har rekryterats som ny CEO för Amendo Tech. Johanna har stor och bred erfarenhet inom rekrytering och konsultbranschen, och kommer senast från rollen som VD på techkonsultbolaget FreeCode.

– Amendo Tech grundades för att möta marknadens och våra kunders snabbt växande behov av kompetens inom IT, tech och digital utveckling. Amendo Tech har sedan dess växt stadigt, och lämnar nu startup-fasen för att fortsätta växa som ett scaleup-bolag. I och med den tillväxtresa vi har framför oss är vi väldigt glada över att välkomna Johanna Hallenberg till Amendo Tech. I rollen som CEO kommer hon fortsätta driva bolaget framåt, säger Susanne Bagger, koncern-VD på Amendo Group.

 

– Det känns fantastiskt att få möjligheten att kliva in på Amendo Tech. Amendo Tech har en väldigt fin affär och min ambition är att bidra med tillväxt och utveckling, säger Johanna Hallenberg.

 

Med gedigen bakgrund inom branschen

Johanna har stor och bred erfarenhet inom rekryterings- och konsultbranschen. Hon har tidigare arbetat som Talent Consultant Manager på Amendo Techs systerbolag Amendo Bemanning & Rekrytering, och kommer senast från techkonsultbolaget FreeCode där hon axlat rollen som VD.

 

– Parallellt med min egen utvecklingsresa har branschen gjort en enorm utveckling med nya tekniker, lösningar och kompetenser i ständig rörelse. Vilket är otroligt spännande, men som samtidigt ställer krav på oss som kompetenspartner att hänga med i och omfamna utvecklingen för att fortsätta möta våra kunders, konsulters och kandidaters behov, säger Johanna Hallenberg.

Stor drivkraft och genuin nyfikenhet

Nyfikenhet och engagemang har alltid varit Johannas styrkor. Något som Amendo Tech, som ett ungt varumärke på marknaden, kommer dra stor fördel av.

 

– Det är tack vare min nyfikenhet som jag för 7 år sedan fick upp intresset för techbranschen. Det är med stort engagemang som jag tar till mig ny kunskap, utforskar nya områden och hittar nya möjligheter. Jag ser fram emot att bidra med mina erfarenheter och perspektiv, och att leda samt fortsätta bygga upp Amendo Tech som bolag och varumärke, säger Johanna Hallenberg.

 

– Jag är glad och stolt över att Johanna valde oss i sin fortsatta karriär. Hon har precis rätt erfarenhet och driv för att kunna leda oss vidare i den tillväxtfas vi befinner oss i, säger Susanne Bagger.

 

Johanna Hallenberg tillträder som ny CEO den 3:e juni och vi hälsar henne varmt välkommen till oss!

 

För mer information och frågor vänligen kontakta koncern-VD Susanne Bagger på 070-899 95 04 eller susanne.bagger@amendo.se.