Palmträd mot skymningshimmel.
AKTUELLT

Vi på Amendo Tech önskar dig en fantastisk sommar!

Med en solig midsommar i ryggen och tid för återhämtning, reflektion och utrymme för att vara med nära och kära framför oss vill vi på Amendo Tech önska dig en härlig sommar.

 
Vilket intressant och härligt första halvår 2023 vi på Amendo Tech har haft trots konjunkturförändringar där vi alla har påverkats likväl marknad och omvärld. Vi har träffat hundratals kandidater och kunder, haft spännande dialoger om vad som händer både nära och i världen, haft välbesökta event, panelsamtal kring data, personalisering samt det som är på allas läppar – AI:s möjligheter att uppnå nya och andra resultat i vår gemensamma framtid. Vi är överens om att de bästa resultaten skapas i samklang mellan teknik och människa, där problemlösning kommer bli en allt viktigare kompetens. Vi behöver vara modiga och ta emot det som är okänt, våga utnyttja tekniken för att göra oss bättre och tillsammans hitta lösningar för att skapa värde.

 

Vi vill tacka för förtroendet till att arbeta tillsammans med så många fantastiska bolag som, liksom vi, söker människor du älskar att jobba med. Det är där vi är som bäst, på en gemensam resa med fokus på både dagens och morgondagens kompetens. Tillsammans möter vi både framgång och utmaningar och det är där vi går igång – på utmaningarna att hitta den perfekta matchningen oavsett om det är på kort eller lång sikt.

 

Hos er, våra kunder, har ett fantastiskt gäng konsulter och kandidater kommit på plats och gör skillnad inom tech, IT, digital utveckling och management. Hos er finns nu bland annat juniora och seniora systemutvecklare, UX Designers, Business Intelligenceutvecklare, Produktchefer, Data Warehouseutvecklare, Marketing Automation Tech Lead, Incident Manger, Product Owner, Change Manager, Informationssäkerhetsspecialist, CTO, Utvecklingschef, Data Arkitekt, IT Arkitekt, Lösningsarkitekt, Release Manager och Projektledare.

Vi har under halvåret utvecklat vårt koncept inom Interim Management – ett gäng seniora ledare väntar på att sätta tänderna i stora utmaningar nu och efter sommaren!

 

Vi vill också tacka våra kandidater. Det är ni som är förutsättningen för ett växande näringsliv och rätt kompetens när det behövs. Det skapar extra värme i hjärtat när vi får återkoppling från både konsulter och kandidater som rimmar med vårt löfte ”Människorna du älskar att arbeta med”. Det är därför vi sätter oss i ”search mode”, dag efter dag. För att vi vet att matchningen är a och o. Några matcningar till och med så bra att de växlat från konsult till anställd hos våra kunder och där skiljer vi oss på marknaden: vi vet att det bästa för alla parter är att låta arbetsmarknaden vara fri att välja formerna på sitt arbete tillsammans.

 

Stort tack för all er återkoppling och att ni väljer oss igen och rekommenderar oss till andra i transformation. För det vill vi rikta ett extra stort och ödmjukt tack!

 

Vi vill också passa på att berätta att du efter sommaren hittar oss i nya lokaler. Tillsammans med våra systerbolag Amendo Bemanning & Rekrytering och Lagotto Executive Search & Interim ska vi bli en del av Helios coworking community. När vi erbjöds att flytta in i en stor egen studio mitt i Stockholm kunde vi inte tacka nej. Vi hoppas såklart att vi får besök av dig där när hösten närmar sig.

 

Med stor tacksamhet och ödmjukhet för ditt förtroende önskar vi dig en riktigt skön och solig sommar!

 

Bästa hälsningar,
teamet på Amendo Tech